Skip to content

Quality engineer

Vlodrop, Limburg, Nederland

Functieomschrijving

De Quality Engineer is geplaatst in de stafafdeling QESH/QC. De rol die je vervult is eigenlijk een combinatie van werkzaamheden als QC engineer en QA engineer.


Wat ga je doen?

Als QC engineer voer je kwaliteitscontroles uit aan onze producten (o.a. ingangscontrole of controle in onze processen) en rapporteer je de bevindingen.De controles kunnen fysieke productcontroles zijn, maar ook document technisch van aard zijn.

Als QA engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van onze kwaliteitscertificering conform ISO9001 (o.a. interne en externe audits). Je bent daarbij verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen en uitwerken van het kwaliteitsbeleid ten aanzien van de organisatie en werkprocessen. Je werkt in samenwerking met andere afdelingen processen uit in processchema’s, werkinstructies en overige documenten die deel uitmaken van het kwaliteitsmanagementsysteem en ziet toe op het beheer daarvan.

Werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op de locatie in Vlodrop maar kunnen ook in overleg plaatsvinden in het buitenland.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent een teamspeler
  • Je beschikt over vakkennis op HBO-niveau, bijvoorbeeld HBO Technische Bedrijfskunde of werktuigbouwkunde,
  • Je vakkennis is aangevuld met relevante opleiding op het gebied van Kwaliteitsmanagement, zoals het uitvoeren van audits conform ISO9001.
  • Je hebt globale kennis van voor de functie relevante NEN/ISO-normen en overige kwaliteitsstandaarden voor materialen en producten.
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.


Wat wij bieden:

  • Een internationale en dynamische omgeving waarin je samenwerkt met gepassioneerde en enthousiaste collega's, die met plezier werken aan onze producten die dagelijks wereldwijd amusement opleveren voor veel mensen;
  • Veel aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel via onze eigen Vekoma Achtbaanschool en Vekoma Engineering Academy als daarbuiten. Bij Vekoma Rides krijg je de kans om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen en door te groeien in jouw functie;
  • De leukste uitjes die georganiseerd worden door onze activiteitencommissie;
  • Dagelijks verse soep en gratis fruit om jouw energie op peil te houden en te zorgen voor een gezonde werkomgeving.

Bij Vekoma Rides bieden we niet alleen een uitdagende baan, maar ook een inspirerende werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en ambitieuze collega's. Onze passie voor het maken van unieke en onvergetelijke attracties zorgt voor een sociale en familiaire sfeer op de werkvloer. Join the ride of a lifetime!


Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Lieke van den Hombergh, HR consultant Lieke.van.den.Hombergh@Vekoma.com.


Interesse?

Soliciteer dan met een druk op onderstaande knop ''solliciteren''


Wij zijn enthousiast om aan een samenwerking te beginnen!

of