Overslaan naar content

Quality Control Engineer

Vlodrop, Limburg, NederlandQESH/QC

Functieomschrijving

De Quality Control Engineer is geplaatst in de stafafdeling QESH/QC.


Wat ga je doen?


Als QC engineer bij Vekoma voer je kwaliteitscontroles uit aan onze producten.

Dit zal voornamelijk ingangscontrole zijn waarbij je inkomende materialen, producten en onderdelen controleert op juiste identificatie, vereiste maatvoering, afwerking en bijbehorende documenten conform geldende product specificaties en inkooporders.

Het betreft zowel metalen onderdelen uit staal, aluminium of koperlegeringen, maar ook onderdelen als achtbaan wielen, aandrijvingsbanden, houten vlonderdelen of polyester kappen.

Je registreert en rapporteert de resultaten van de controle en koppelt deze terug aan de organisatie zodat eventuele afwijkingen snel kunnen worden opgelost.

Indien je vanuit ervaringen of constateringen tijdens uitvoering van de werkzaamheden verbeteringen in de werkprocessen signaleert doe je voorstellen tot verbetering of bijstelling daarvan.

Daarnaast zie je toe op de uitleen en inname van meetmiddelen en meetinstrumenten.

Werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op de locatie in Vlodrop maar kunnen in overleg ook incidenteel plaatsvinden bij leveranciers in binnen- en buitenland.


Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent een teamspeler
  • Je beschikt over vakkennis op MBO-niveau, bijvoorbeeld MBO werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica.
  • Je kunt tekeninglezen en hebt globale kennis van voor de functie relevante NEN/ISO-normen en overige kwaliteitsstandaarden voor materialen en producten.
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.


Wat wij bieden:

  • Een internationale en dynamische omgeving waarin je samenwerkt met gepassioneerde en enthousiaste collega's, die met plezier werken aan onze producten die dagelijks wereldwijd amusement opleveren voor veel mensen;
  • Veel aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel via onze eigen Vekoma Achtbaanschool en Vekoma Engineering Academy als daarbuiten. Bij Vekoma Rides krijg je de kans om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen en door te groeien in jouw functie;
  • De leukste uitjes die georganiseerd worden door onze activiteitencommissie;
  • Dagelijks verse soep en gratis fruit om jouw energie op peil te houden en te zorgen voor een gezonde werkomgeving.


Bij Vekoma Rides bieden we niet alleen een uitdagende baan, maar ook een inspirerende werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en ambitieuze collega's. Onze passie voor het maken van unieke en onvergetelijke attracties zorgt voor een sociale en familiaire sfeer op de werkvloer. Join the ride of a lifetime!


Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Lieke van den Hombergh, HR consultant Lieke.van.den.Hombergh@Vekoma.com.


Interesse?

Solliciteer dan met een druk op onderstaande knop ''solliciteren''


Wij zijn enthousiast om aan een samenwerking te beginnen!

of