Skip to content

Responsible Welding Coordinator

Vlodrop, Limburg, NederlandQESH/QC

Functieomschrijving

Wat ga je precies doen?

Als lascoördinator ben je verantwoordelijk voor het in stand houden van de certificeringen van Vekoma op lasgebied, waaronder de EN1090 en de ISO3834-2. Daarnaast ben je de vraagbaak binnen het bedrijf voor alle voorkomende vragen op lasgebied en kijk je mee in de ontwerpen m.b.t. maakbaarheid en lasbaarheid van materialen. Je hebt hiervoor een opleiding tot I.W.E. behaald of bent hiermee bezig. Normen op lasgebied kennen weinig geheimen voor jou en conform deze normen voer je noodzakelijke toetsingen uit binnen Vekoma om ervoor te zorgen dat voorgeschreven procedures worden opgevolgd.

De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd op locatie Vlodrop maar incidenteel reizen om bij leveranciers de kwaliteit van lasprocessen te beoordelen hoort tot de taken.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een teamspeler en beschikt over een HBO niveau (technische opleiding) aangevuld met specifieke laskennis.
  • Een diploma als International Welding Engineer of European Welding Engineer heb je op zak of je bent bezig met de opleiding.
  • Je hebt kennis van voor de functie relevante NEN/ISO-normen en overige kwaliteitsstandaarden voor materialen en producten.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift;
  • Je bent zelfstandig en neemt hierbij initiatief;


Wat wij bieden:

  • Een internationale en dynamische omgeving waarin je samenwerkt met gepassioneerde en enthousiaste collega's, die met plezier werken aan onze producten die dagelijks wereldwijd amusement opleveren voor veel mensen;
  • Veel aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel via onze eigen Vekoma Achtbaanschool en Vekoma Engineering Academy als daarbuiten. Bij Vekoma Rides krijg je de kans om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen en door te groeien in jouw functie;
  • De leukste uitjes die georganiseerd worden door onze activiteitencommissie;
  • Dagelijks verse soep en gratis fruit om jouw energie op peil te houden en te zorgen voor een gezonde werkomgeving.

Bij Vekoma Rides bieden we niet alleen een uitdagende baan, maar ook een inspirerende werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en ambitieuze collega's. Onze passie voor het maken van unieke en onvergetelijke attracties zorgt voor een sociale en familiaire sfeer op de werkvloer. Join the ride of a lifetime!


Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Lieke van den Hombergh, HR Consultant Lieke.van.den.Hombergh@Vekoma.com.


Interesse?

Soliciteer dan met een druk op onderstaande knop ''solliciteren''.


Wij zijn enthousiast om aan een samenwerking te beginnen!

of