Overslaan naar content

Achtbaanbouwers

Op locatie
  • Vlodrop, Limburg, Nederland
Production Track

Functieomschrijving

Een beroep dat je niet leert op school maar in huis bij Vekoma.

De achtbanen en pretparkattracties van Vekoma worden verkocht en geïnstalleerd over de hele wereld. De achtbaanbouwer, ook wel track supervisor genoemd, verzorgt de begeleiding en het controleren van de productiewerkzaamheden van de achtbanen wereldwijd. Ook gaan zij op pad om correcties uit te voeren aan een achtbaan. Als achtbaanbouwer werk je op allerlei verschillende plekken. Zo werk je op onze eigen productielocaties in Nederland, maar ook op productielocaties verspreid over de hele wereld! Als kers op de taart ga je ook nog aan de slag op istallatie sites bij klanten.

Achtbaanbouwer wordt je niet zomaar. Daarvoor moet je een opleidingstraject doorlopen in de Achtbaanschool. Het traject duurt 2 jaar en wordt gevolgd op onze locatie in Vlodrop. Tijdens de opleiding komen verschillende modules aan bod. Je wordt op specifiek technisch vlak opgeleid, maar ook wordt er aandacht besteed aan soft-skills en beheersing van de Engelse taal.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau, aangevuld met kennis van constructie en apparatenbouw.
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen
  • Communicatief ben je vaardig in woord en geschrift
  • Je bent bereid om regelmatig naar het buitenland te reizen


Wat wij bieden:

  • Een internationale en dynamische omgeving waarin je samenwerkt met gepassioneerde en enthousiaste collega's, die met plezier werken aan onze producten die dagelijks wereldwijd amusement opleveren voor veel mensen;
  • Veel aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel via onze eigen Vekoma Achtbaanschool en Vekoma Engineering Academy als daarbuiten. Bij Vekoma Rides krijg je de kans om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen en door te groeien in jouw functie;
  • De leukste uitjes die georganiseerd worden door onze activiteitencommissie;
  • Dagelijks verse soep en gratis fruit om jouw energie op peil te houden en te zorgen voor een gezonde werkomgeving.

Bij Vekoma Rides bieden we niet alleen een uitdagende baan, maar ook een inspirerende werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en ambitieuze collega's. Onze passie voor het maken van unieke en onvergetelijke attracties zorgt voor een sociale en familiaire sfeer op de werkvloer. Join the ride of a lifetime!


Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Stijntje Leenen, HR Consultant Stijntje.Leenen@Vekoma.com.


Interesse?

Soliciteer dan met een druk op onderstaande knop ''solliciteren''.


Wij zijn enthousiast om aan een samenwerking te beginnen!

of